Alpaca have been bred in South America for thousands of years.


foto//privat

Noe å gjøre på mellom all lesingen: (å) strikke Fanakofte. Garnet var julegave fra farmor; myk og deilig alpakka. Apropos lesing: jeg led åpenbart av midlertidig (eller varig, vanskelig å si) galskap da jeg søkte meg inn på engelsk.
I ren protest mot min enorme arbeidsmengde dette semesteret, har jeg begynt å høre på franske pop-visesangere. Kona til Sarkozy, for eksempel.

Reklamer

4 kommentarer

Filed under alt, hjemme, musikk

4 responses to “Alpaca have been bred in South America for thousands of years.

  1. Strikking er veldig god avkobling synes jeg! Jeg bruker til og med å strikke under forelesning, hvis jeg kjenner at konsentrasjonen svinner hen. Jeg fokuserer bedre på det som blir sagt hvis henda får jobbet med noe kreativt 🙂 Lesemengden virker alltid overveldende på litt-studier, men det viser seg at vi kommer oss gjennom, om ikke alt, så det meste. Hvordan jeg har greid det de siste semestrene er fremdeles et mysterium for meg, men det har ordnet seg!

    • Tanta mi fortalte at du hun på høgskolen strikka alle på forelesning, og det syntes foreleser var helt greit fordi da hørte de på det som ble sagt. Tror det er noe i det. 😉

      Det er mye å lese, men har lagt opp en god plan, så går nok bra! Er jo for det meste spennende bøker vi har på lista.

  2. Velkommen til universitetet! Du vil erfare at det kjem til å gå heidundrandes bra, sjølv om du ikkje skulle komme deg gjennom alt pensumet eingong 😉 Eg hadde på litteratur ein policy med å velge vekk minst éin roman kvart semester, for å komme meg gjennom det heile. No veit ikkje eg korleis det er på engelsk, men eg veit at det fins gode samandrag og analyser av bøker på nettet 😉

  3. Oi, imponerande strikkeprosjekt du har framfor deg 🙂 Eg har ein genser i alpakkaull. Det er utruleg varmt og godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s